Exterieurbouw

Wat maakt ons de "andere" aannemer; de aannemer waar u zo dadelijk voor kiezen gaat. Wij staan voor de volgende zaken. Hier geloven wij in. Dit dragen wij uit en ook al onze beslissingen zullen aan deze criteria getoetst worden. Wij zijn ervan overtuigd dat wij alleen op deze manier samen met u kunnen werken aan een goede en eerlijke klant-aannemer relatie.

Waar staan wij voor:

1. Eersteklas vakmanschap
- Geen concessies doen aan de kwaliteit van het te leveren werk.
- Ouderwets vakmanschap gecombineerd met de modernste technieken.
- Gebruik van eersteklas eerlijke materialen.
- Doen alleen zaken met nevenpartijen die aan onze kwaliteitseisen voldoen door
regelmatige toetsing van de door hen geleverde kwaliteit en vakmanschap.

2. Eerlijkheid
- Transparant prijsbeleid. We calculeren altijd scherp en daardoor is de prijs de prijs. We staan volledig achter onze offertes en weten dat we altijd eerlijk calculeren. Het is een offerte/prijs waarvoor u een eersteklas topresultaat bij ons aanschaft. Geen kreten in de offerte zoals "op nacalculatie, stelpost" of andere prijsverhogende mogelijkheden. Nogmaals PRIJS is PRIJS!
- Eén aanspreekpunt voor alles wat er met uw opdracht en de uitvoering te maken heeft. De heer R. de Krijger zal u ver voor de aanvang van de werkzaamheden tot ver na de oplevering van het werk begeleiden en uw contactpersoon zijn. Uw aannemer.
- Gebruik van eerlijke natuurlijke materialen van eersteklas kwaliteit vinden wij heel erg belangrijk. De kwaliteit van het totale eindproduct valt of staat o.a. met de gebruikte materialen.

3. Flexibiliteit
- Onze werktijden zijn flexibel. Dat wil zeggen, dat wij onze werktijden in overleg met u aanpassen aan uw wensen. De startdatum van een opdracht is in overleg met u en ook de aanvangstijd op de werkdagen kan met u worden vastgesteld.
- Wij luisteren naar uw wensen. We denken met u mee, ondersteunen en adviseren u in het beslissingstraject, wij zijn betrokken bij uw opdracht.U zult versteld staan van de visie en toewijding voor het vak van de heer R. de Krijger met betrekking tot bouwkundige zaken. Uw wensen, voor zover het bouwkundig verantwoord en mogelijk is, zullen te allen tijde doorgevoerd worden. Uw inbreng is onze inspiratiebron.

4. Orde en netheid
- Orde en netheid is iets wat op vele manieren terugkomt; ons motto is dat wij u benaderen zoals wij ook graag benaderd willen worden. Beleefd, menselijk en met wederzijds respect.
- De bouw zal altijd zo netjes en geordend mogelijk zijn. Zowel in de ruwbouw als in de afbouw fase.
- Wij houden altijd rekening met uw eigendommen, en zullen deze behandelen zoals wij ook onze eigendommen behandelen.

5. Afspraak is afspraak
Deze woorden zeggen genoeg. Goede en duidelijke afspraken met u maken is als een goede fundering onder een gebouw. Als deze fundering niet goed is zal het hele gebouw in gevaar komen; dit mag niet gebeuren! Duidelijkheid en goede afspraken zijn onze fundamenten voor het opbouwen van een goede klant-aannemer relatie met u.

Wij kijken graag naar een langdurige samenwerking met u uit. Nodigen u uit om in onze eigen vetrouwde omgeving een kop koffie of ander drankje te komen nuttigen. Uw ideeën te ventileren en samen te komen tot een goed en vetrouwd gevoel. HET gevoel dat ons net die "andere"aannemer maakt!