Interieurbouw

Wat maakt ons bijzonder voor uw interieur?

Daar staat u dan in uw net gebouwde of verbouwde woning, of u bent net verhuisd en zit vol met leuke, spannende ideeën voor een nieuw interieur. Het beeld in uw hoofd is zo duidelijk als wat. U ziet de kleuren en het type meubelen al staan. Iets wat uitbeeldt wat u en uw gezin zo bijzonder maakt. Datgene waardoor u zich echt helemaal thuis gaat voelen in uw eigen woonomgeving.

U ziet uzelf en uw gezin al omringd met het door u aangeschafte interieur, maar nu de uitdaging; waar koopt u dergelijke meubelen en/of interieurstukken?

U bent nu al diverse vrije uren samen op pad geweest. Vele plaatsen in heel Nederland aangedaan om naar de juiste meubelen/interieurstukken te zoeken en helaas net zovele malen weer teleurgesteld naar huis gereden. Het uitzoeken van een bij u passend interieur blijkt dan toch een hele klus. Het lijkt erop dat heel veel mensen die u in uw zoektocht hebt ontmoet niet begrijpen wat u wilt, niet hetzelfde beeld met u delen, de prijs en kwaliteit niet in dezelfde verhouding staan. Stop dan onmiddellijk met zoeken. Leg uw ideeën wederom aan "uw" aannemer voor. Door de passie voor het meubelmakervak gecombineerd met de passie voor het aannemersvak is de heer R. de Krijger uw aangewezen gesprekspartner. Hij is in staat om het interieur voor u te ontwerpen, te maken of aan te passen. Door de hoge mate van nauwkeurigheid, vakmanschap, passie en interesse voor beide vakgebieden maakt hij van al uw ideeën tastbare meubelstukken, een keuken of andere interieur aanpassingen.

Heeft u ideeën over de te gebruiken materialen? Heeft u ooit een foto van een meubelstuk gemaakt maar het is het toch net niet helemaal? Heeft u een specifieke wens maar nog niemand gevonden die uw wens kan vertalen naar een tastbaar interieurstuk? Bij ons wordt uw interieur wens werkelijkheid, al uw ideeën serieus genomen en zoveel mogelijk vertaald naar een ontwerp dat geheel in uw straatje past.

U zult verbaasd zijn over het eindresultaat en u zult de trotse bezitter zijn van uw unieke interieur!